skip to Main Content

Over Innostava

“Ziet uw klant uw bedrijf, zoals u wenst dat uw klant u ziet?”

Innostava is verrassend in het ontwikkelen, produceren en installeren van rendementsverhogende interieur- en exterieurprojecten. Wij als Innostava begeleiden op een creatieve, innovatieve en deskundige manier uw (retail)bedrijf of organisatie, van ontwerp tot de uiteindelijke realisatie van interieur- en exterieurprojecten.

Doelstelling

Onze doelstelling is om een rendementsverhogende ruimte of omgeving te creëren en te laten aansluiten aan het beeld dat past bij uw bedrijf! Ruimtes die inspireren en als prettig worden ervaren dragen eraan bij dat mensen zichtbaar beter presteren en bij consumenten een repeterend aankoopgedrag stimuleert.

Conceptment

“Conceptment” | concept development in al zijn facetten, is al jarenlang onze core-business. Recentelijk hebben wij hier Corporate branding, het creëren van bedrijfsmerken aan toegevoegd. Wij zijn van mening dat het merk van een onderneming een ‘intangible asset’ is, en allesbepalend voor het succes. Als Innostava gaan wij met u terug naar de basis: het definiëren van de bedrijfs-, merk- en/of productdoelstellingen voortvloeiend uit de kenmerken van de organisatie.

Toegevoegde waarde

De duurzame combinatie van knowhow, creativiteit en gedrevenheid leidt keer op keer tot krachtige project- en productrealisaties. Op een professionele en dynamische manier creëert Innostava die toegevoegde waarde waar u naar op zoek bent.

Back To Top
×Close search
Zoeken